Nutriční hodnoty (Vepřová minutka s medem a Tandoori masala)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
Tuky | 17,60 g |
– nasycené | 2,34 g |
– nenasycené | 13,09 g |
–– mononenasycené | 9,68 g |
–– polynenasycené | 3,41 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 43,51 g |
– cukry | 32,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 lžička 1 lžička směs Tandoori masala | Tandoori masala | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |