Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová minutka s medem a Tandoori masala)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 160 kJ /
516 kcal
Bílkoviny44,28 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,28 g
Tuky17,60 g
– nasycené2,34 g
– nenasycené13,09 g
–– mononenasycené9,68 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,92 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,50 g
Sacharidy43,51 g
– cukry32,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vepřové kýty Vepřová kýta 200 g
1 1 cibule (velká) Cibule čerstvá 70 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 lžička 1 lžička směs Tandoori masala Tandoori masala 5 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička škrobu Bramborový škrob 5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.