Nutriční hodnoty (Vepřová minutka s medem a Tandoori masala)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
| Tuky | 17,60 g |
| – nasycené | 2,34 g |
| – nenasycené | 13,09 g |
| –– mononenasycené | 9,68 g |
| –– polynenasycené | 3,41 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 43,51 g |
| – cukry | 32,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
| 1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička směs Tandoori masala | Tandoori masala | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |