Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívaná kachna s divokým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 109 kJ /
7 196 kcal
Bílkoviny350,52 g
– z toho živočišné bílkoviny307,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,38 g
Tuky497,25 g
– nasycené171,90 g
– nenasycené282,61 g
–– mononenasycené220,84 g
–– polynenasycené61,77 g
––– omega 32,69 g
Vláknina70,20 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 6,37 g
Sůl12,83 g
Sacharidy264,30 g
– cukry248,80 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5-2 kg 1,5-2 kg kachna Kachna 1750 g
200 g 200 g uzeného masa (bok, plec) Vepřová plec uzená 200 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
4 4 žemle (housky, rohlíky) Houska pšeničná
2 dl 2 dl mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
bylinky - kopřivy, petrželka kudrnka, pažitka Petržel nať čerstvá
500 g 500 g mletého vepřového boku a plece Vepřový bok 500 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý
2 špetky 2 špetky muškátového květu Muškát květ sušený
muškátový oříšek Muškátový oříšek
česnek (podle chuti) Česnek čerstvý
1 hlávka 1 hlávka červeného zelí Zelí červené čerstvé 3000 g
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
hladká mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.