Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pravá jihočeská kulajda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 912 kJ /
1 174 kcal
Bílkoviny58,58 g
– z toho živočišné bílkoviny41,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,86 g
Tuky59,31 g
– nasycené26,08 g
– nenasycené23,89 g
–– mononenasycené18,95 g
–– polynenasycené4,94 g
––– omega 30,41 g
Vláknina28,17 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 556 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy88,57 g
– cukry20,20 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
300 g 300 g čerstvých hub Hřib čerstvý 300 g
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kmín Kmín
250 ml 250 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.