Nutriční hodnoty (Pravá jihočeská kulajda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 912 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,86 g |
Tuky | 59,31 g |
– nasycené | 26,08 g |
– nenasycené | 23,89 g |
–– mononenasycené | 18,95 g |
–– polynenasycené | 4,94 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 28,17 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 88,57 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
300 g 300 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 300 g |
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kmín | Kmín | |
250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |