Nutriční hodnoty (Vepřové nebo hovězí maso v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 651 kJ / 2 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,91 g |
| Tuky | 172,81 g |
| – nasycené | 80,06 g |
| – nenasycené | 86,72 g |
| –– mononenasycené | 72,92 g |
| –– polynenasycené | 13,80 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 21,27 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 54,20 g |
| – cukry | 16,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa (nebo hovězího) | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 500 g 500 g mražené kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |