Nutriční hodnoty (Tvarohová mřížková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 28 902 kJ / 6 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,16 g |
Tuky | 298,11 g |
– nasycené | 32,86 g |
– nenasycené | 244,14 g |
–– mononenasycené | 173,20 g |
–– polynenasycené | 70,94 g |
––– omega 3 | 20,64 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 635 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 940,65 g |
– cukry | 523,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |