Nutriční hodnoty (Polévka z vepřového kolena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 684 kJ / 164 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,53 g |
| Tuky | 1,28 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 0,83 g |
| –– mononenasycené | 0,22 g |
| –– polynenasycené | 0,61 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 22,32 g |
| – cukry | 13,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst mraženého pórku (kolečka) | Pórek čerstvý | |
| nudle (nebo drobení, kapání) | Těstoviny pšeničné | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| petrželka (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá |