Nutriční hodnoty (Polévka z vepřového kolena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 684 kJ / 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,53 g |
Tuky | 1,28 g |
– nasycené | 0,33 g |
– nenasycené | 0,83 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 0,61 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 22,32 g |
– cukry | 13,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 hrst 1 hrst mraženého pórku (kolečka) | Pórek čerstvý | |
nudle (nebo drobení, kapání) | Těstoviny pšeničné | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
petrželka (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá |