Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z vepřového kolena)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie684 kJ /
164 kcal
Bílkoviny6,53 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,53 g
Tuky1,28 g
– nasycené0,33 g
– nenasycené0,83 g
–– mononenasycené0,22 g
–– polynenasycené0,61 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy22,32 g
– cukry13,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrst 1 hrst mraženého pórku (kolečka) Pórek čerstvý
nudle (nebo drobení, kapání) Těstoviny pšeničné
sůl (dle chuti) Sůl mořská
petrželka (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.