Nutriční hodnoty (Domácí bujón do zásoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 49 268 kJ / 11 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1 662,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1 650,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,06 g |
| Tuky | 542,36 g |
| – nasycené | 270,62 g |
| – nenasycené | 208,53 g |
| –– mononenasycené | 159,42 g |
| –– polynenasycené | 49,11 g |
| ––– omega 3 | 6,00 g |
| Vláknina | 38,50 g |
| Cholesterol | 2,70 g |
| Sodík | 5,17 g |
| Sůl | 13,48 g |
| Sacharidy | 44,64 g |
| – cukry | 23,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg hovězích kostí pokud možno tak harfy | Kost hovězí | 3000 g |
| 2 2 slepice každá asi 1,2 kg nebo jedna masová i přes tři kg | Slepice | |
| 3 kg 3 kg kuřecích kostí a kůže | Kost kuřecí | 3000 g |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 2 2 kořeny petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 celer (velikosti jablka) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| svazek svazek petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| svazek svazek celerové natě | Petržel nať čerstvá |