Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje Minestrone

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenkavozihnojova lenkavozihnojova

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Sytá zeleninová polévka na způsob minestrone přizpůsobená tuzemským možnostem nákupu surovin. Polévka mile překvapí i odpůrce zeleniny svou plnou chutí s bonusem bohaté výživové hodnoty. S kouskem pečiva nasytí, třeba i jako lehká večeře.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 380 kJ /
569 kcal
Bílkoviny14,43 g
Tuky23,03 g
Vláknina12,15 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy69,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu pokrájíme na větší kousky.
Na másle ji orestujeme i s bramborami. Zalijeme vývarem a dochutíme kořením. Krok 2: Z mouky a másla připravíme jíšku. Krok 3: Po 10 minutách přidáme do hrnce se zeleninou rajčata a fazole. Necháme povařit do změknutí. Lehce zahustíme jíškou. Krok 4: Povaříme polévku alespoň po dobu 20minut.

TIP: Další zeleninové polévky

Zveřejněno 25. 5. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje Minestrone

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR8mN

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje Minestrone

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR8mN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
máslo, celer řapíkatý, mrkev, petržel, brambory, fazole, rajče, sůl, pepř, kmín celý, vývar masový, mouka hladká, máslo

Přidat fotografie receptu