Nutriční hodnoty (Jablkové nudle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 521 kJ / 2 993 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 111,21 g |
| – nasycené | 60,63 g |
| – nenasycené | 40,47 g |
| –– mononenasycené | 35,07 g |
| –– polynenasycené | 5,40 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 325 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 408,90 g |
| – cukry | 115,47 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g tenkých nudlí | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| citronová kůra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |