Nutriční hodnoty (Falešná paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 164 kJ / 1 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,23 g |
| Tuky | 133,76 g |
| – nasycené | 39,67 g |
| – nenasycené | 82,31 g |
| –– mononenasycené | 51,55 g |
| –– polynenasycené | 30,75 g |
| ––– omega 3 | 1,27 g |
| Vláknina | 7,88 g |
| Cholesterol | 647 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,02 g |
| Sacharidy | 30,03 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 100 g |
| 100 g 100 g vepřových škvarků | Škvarky | 100 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| 1 lžička 1 lžička provensálských bylinek | Provensálské koření | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |