Nutriční hodnoty (Hříbkové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 381 kJ / 2 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,48 g |
Tuky | 5,42 g |
– nasycené | 2,31 g |
– nenasycené | 1,56 g |
–– mononenasycené | 0,78 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 18,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 606,30 g |
– cukry | 34,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
HrsT HrsT sušených hříbků | Hřib sušený | |
3 šálky 3 šálky rýže | Rýže bílá | 750 g |
5-6 šálku 5-6 šálku vody | Voda | 1375 ml |
2 2 slepičí bujóny | Bujón kuřecí BIO | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
strouhaný uzený sýr | Eidam 30% t. v s. uzený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový |