Nutriční hodnoty (Hříbkové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 381 kJ / 2 720 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 53,48 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,48 g | 
| Tuky | 5,42 g | 
| – nasycené | 2,31 g | 
| – nenasycené | 1,56 g | 
| –– mononenasycené | 0,78 g | 
| –– polynenasycené | 0,78 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 18,45 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 57 mg | 
| Sůl | 0,23 g | 
| Sacharidy | 606,30 g | 
| – cukry | 34,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| HrsT HrsT sušených hříbků | Hřib sušený | |
| 3 šálky 3 šálky rýže | Rýže bílá | 750 g | 
| 5-6 šálku 5-6 šálku vody | Voda | 1375 ml | 
| 2 2 slepičí bujóny | Bujón kuřecí BIO | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| strouhaný uzený sýr | Eidam 30% t. v s. uzený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| olej | Olej řepkový |