Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hříbkové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 381 kJ /
2 720 kcal
Bílkoviny53,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,48 g
Tuky5,42 g
– nasycené2,31 g
– nenasycené1,56 g
–– mononenasycené0,78 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,08 g
Vláknina18,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy606,30 g
– cukry34,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
HrsT HrsT sušených hříbků Hřib sušený
3 šálky 3 šálky rýže Rýže bílá 750 g
5-6 šálku 5-6 šálku vody Voda 1375 ml
2 2 slepičí bujóny Bujón kuřecí BIO
vegeta Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská
černý pepř Pepř černý
petrželová nať Petržel nať čerstvá
strouhaný uzený sýr Eidam 30% t. v s. uzený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.