Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skleněná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 236 kJ /
3 880 kcal
Bílkoviny57,94 g
– z toho živočišné bílkoviny28,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,32 g
Tuky187,17 g
– nasycené81,17 g
– nenasycené95,30 g
–– mononenasycené75,80 g
–– polynenasycené19,50 g
––– omega 34,56 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 454 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy482,15 g
– cukry244,45 g
––– laktóza3,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
110 g 110 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 110 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
50 ml 50 ml vlažné vody Voda 50 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
400 g 400 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 400 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
125 g 125 g másla (nebo hery) Máslo kravské 125 g
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
500 g 500 g kompotovaných broskví Broskev zavařená 500 g
35 g 35 g cukru krupice Cukr bílý 35 g
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
400 ml 400 ml šťávy z broskví Dužina broskve čerstvá
600 ml 600 ml broskvového džusu (nebo pomerančového) Džus broskvový 600 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.