Nutriční hodnoty (Dvoufazolová polévka s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 873 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,64 g |
Tuky | 6,98 g |
– nasycené | 2,22 g |
– nenasycené | 3,12 g |
–– mononenasycené | 2,20 g |
–– polynenasycené | 0,92 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 14,09 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 952 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 43,85 g |
– cukry | 15,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku fazolek (lusky) | Fazolky čerstvé | |
1 1 menší konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
1/2 sklenice 1/2 sklenice kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 100 g |
200 g 200 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 200 g |
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 masox | Bujón hovězí | |
3 3 velké lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
jíška (máslo+mouka) nebo instantní | Jíška máslová | |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |