Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvoufazolová polévka s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 873 kJ /
448 kcal
Bílkoviny47,64 g
– z toho živočišné bílkoviny40,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,64 g
Tuky6,98 g
– nasycené2,22 g
– nenasycené3,12 g
–– mononenasycené2,20 g
–– polynenasycené0,92 g
––– omega 30,03 g
Vláknina14,09 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 952 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy43,85 g
– cukry15,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku fazolek (lusky) Fazolky čerstvé
1 1 menší konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované
1/2 sklenice 1/2 sklenice kyselého zelí Zelí bílé kvašené 100 g
200 g 200 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 200 g
2-3 2-3 brambory Brambor zimní 125 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 masox Bujón hovězí
3 3 velké lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
jíška (máslo+mouka) nebo instantní Jíška máslová
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.