Nutriční hodnoty (Brutzel-Svejk panenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 435 kJ / 2 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,50 g |
Tuky | 137,10 g |
– nasycené | 72,10 g |
– nenasycené | 44,13 g |
–– mononenasycené | 39,60 g |
–– polynenasycené | 4,53 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 498 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,24 g |
Sacharidy | 237,84 g |
– cukry | 10,34 g |
––– laktóza | 3,34 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
hrubě pomletý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej (na pečení) | Olej olivový | |
350 g 350 g špaget | Špagety pšeničné | 350 g |
80-100 g 80-100 g jemně nastrouhaného Parmazánu | Parmezán | 90 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
30-40 g 30-40 g bazalky nebo zelené petrželky | Bazalka čerstvá | 35 g |