Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevetové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 390 kJ /
1 527 kcal
Bílkoviny71,40 g
– z toho živočišné bílkoviny40,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,40 g
Tuky26,49 g
– nasycené4,51 g
– nenasycené21,08 g
–– mononenasycené17,04 g
–– polynenasycené4,04 g
––– omega 30,25 g
Vláknina23,34 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 810 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy240,91 g
– cukry21,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g rýže Rýže bílá 250 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje (extra virgin) Olej olivový 22 ml
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
200 g 200 g předvařených loupaných krevet (já používám menší kokteilové) Krevety loupané 200 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
200 g 200 g hrášku (mraženého nebo čerstvého, NE konzerva!) Hrášek zelený 200 g
sůl (není nutná - solíme česnekem) Sůl mořská
pepř Pepř černý
parmazán (strouhaný) Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.