Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 081 kJ /
2 649 kcal
Bílkoviny74,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky34,24 g
– nasycené8,08 g
– nenasycené16,00 g
–– mononenasycené11,60 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,11 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 527 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy504,40 g
– cukry208,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 ml 200 ml horké vody Voda 200 ml
200 ml 200 ml rozpuštěné Hery (nebo oleje) Margarín
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
libovolné ovoce (třešně, rybíz, borůvky, maliny) Jahody čerstvé
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.