Nutriční hodnoty (Bublanina II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 081 kJ / 2 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 34,24 g |
| – nasycené | 8,08 g |
| – nenasycené | 16,00 g |
| –– mononenasycené | 11,60 g |
| –– polynenasycené | 4,40 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 527 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 504,40 g |
| – cukry | 208,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 ml 200 ml horké vody | Voda | 200 ml |
| 200 ml 200 ml rozpuštěné Hery (nebo oleje) | Margarín | |
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| libovolné ovoce (třešně, rybíz, borůvky, maliny) | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |