Nutriční hodnoty (Vrabčák v zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 033 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 147,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 101,79 g |
– nasycené | 31,57 g |
– nenasycené | 57,91 g |
–– mononenasycené | 45,30 g |
–– polynenasycené | 12,60 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 921 mg |
Sodík | 6,61 g |
Sůl | 15,92 g |
Sacharidy | 27,70 g |
– cukry | 24,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
25 dkg 25 dkg uzeného masa nebo slaniny vcelku | Vepřová plec uzená | 250 g |
1 1 velkou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
2 šálky 2 šálky vody | Voda | 500 ml |
1/2 kg 1/2 kg mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 malé vejce | Vejce slepičí | 140 g |
6 6 velkých lžic syrové rýže | Rýže bílá | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |