Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vrabčák v zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 033 kJ /
1 681 kcal
Bílkoviny156,09 g
– z toho živočišné bílkoviny147,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,98 g
Tuky101,79 g
– nasycené31,57 g
– nenasycené57,91 g
–– mononenasycené45,30 g
–– polynenasycené12,60 g
––– omega 30,46 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 921 mg
Sodík 6,61 g
Sůl15,92 g
Sacharidy27,70 g
– cukry24,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
25 dkg 25 dkg uzeného masa nebo slaniny vcelku Vepřová plec uzená 250 g
1 1 velkou cibuli Cibule čerstvá 70 g
2 šálky 2 šálky vody Voda 500 ml
1/2 kg 1/2 kg mletého masa Vepřový ořez 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 malé vejce Vejce slepičí 140 g
6 6 velkých lžic syrové rýže Rýže bílá
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sladká paprika Paprika červená sušená
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.