Nutriční hodnoty (Piškotová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 333 kJ / 2 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 83,80 g |
| – nasycené | 12,49 g |
| – nenasycené | 57,66 g |
| –– mononenasycené | 41,92 g |
| –– polynenasycené | 15,74 g |
| ––– omega 3 | 3,75 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 541 mg |
| Sůl | 1,37 g |
| Sacharidy | 302,70 g |
| – cukry | 154,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| máslo (nebo olej) na vymazání | Máslo kravské | |
| hrubá mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hrubá | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |