Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované koleno podle Elišky Přemyslovny

V Hradní restauraci v Lokti můžete ochutnat výborné vepřové koleno podle Elišky Přemyslovny. Připravit si ho můžete i doma, protože vepřové koleno a černé pivo, to je kombinace, která nikdy nezklame. Pikantní marináda dodá masu výraznou chuť a nádhernou barvu.

Hodnocení receptu je 5,0 (44×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 220 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 200 min bez doby odležení

220 min (20 min příprava + 200 min tepelná úprava, bez doby odležení)

11. 4. 2011 21:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 793 kJ / 428 kcal
Bílkoviny8,88 g
Tuky2,70 g
Vláknina18,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,46 g
Sůl16,00 g
Sacharidy61,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept a jeho název původně pochází z pořadu Toulavá kamera ochutnává Česko, z Hradní restaurace u hradu Loket. Poměr surovin a v podstatě ani detailnější technologie přípravy nebyly udány, předkládám tedy svoji vlastní verzi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Laďa

8. 12. 2015 05:38

S jakým vyvarem mám smichat cibuli a to pivko??

Pavel

22. 3. 2014 11:14

Dneska jdu naložit dle receptu kolínko již po čtvrté za poslední půlrok a zase se těším na výsledek, zítra se na chaloupce s maminou pomějeme, až bude upečené.:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 12. 2013 23:58

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

martin

14. 10. 2013 13:38

Tady je jednna vyhoda toho recepti,ze je to naprosto dietni jidlo.:-DA hlavne mi nepiste ,ze nemam pravdu..:-//:-8

hrusticka84

2. 1. 2012 16:24

Na silvestra jsem to vyzkoušela a byla to ńamka:-p
Pro velký úspěch budeme opakovat:-K

srettka

17. 4. 2011 11:32

mám jedno v chladu, to mě láká, ta barva, ta barvička:-p furt na mě vykukuje:-p

Merylas Merylas (moderátorka)

13. 4. 2011 14:07

Eli, :yes:

zizala zizala (moderátorka)

12. 4. 2011 17:07

Přemyslovna si nejedla špatně, což? Moc se mi líbí to naložení:-p:yes:

Dooga Dooga

12. 4. 2011 16:14

Nádhera.:yes: Kvůli takovýmhle receptům zapomenu i na dietu.:-p

isindy isindy

12. 4. 2011 16:06

Eli, krásné kolínko...:yes: to naložení asi udělám své :-p

Romario

12. 4. 2011 13:20

jen při pohledu na fotku mám tři kila nahoře, vypadá to úžasně a cítím to až sem...:yes::-p

maiva maiva

12. 4. 2011 12:50

Hodně lákavé:-p:-p:yes:
pozn. pod receptem titulek Zhubněte natrvalo - ironie osudu:-D:-D:-D

mysulka mysulka

12. 4. 2011 10:30

:-p to je krása:-p:yes:

Dana61

12. 4. 2011 10:22

Elizo - nádherná mňaminka:-D:yes: nemůžu česnek, ale rodině jej dopřávám a závidím

eva hubova eva hubova

12. 4. 2011 08:31

:-p:-pkrásné kolínko:-p:yes:+14

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marinované vepřové koleno naložení vepřového kolena vepřové koleno marinované- recept jak naložit vepřové koleno vepřové koleno marinovane vepřové koleno marinované recept marinované pečené koleno naložení kolena marinovane uzene koleno pečené marinované koleno nalozene veprove koleno marynované koleno recept na naložení kolena pečené koleno marinované marinovaná vepřová kolena naložení kolene uzené koleno marinované veprové koleno naložení jak naložit koleno nalozeni veproveho kolene

Suroviny: koleno vepřové, pivo černé, vývar masový, pepř celý, cibule, česnek, sůl, mouka hladká

TopRecepty.cz

Marinované koleno podle Elišky Přemyslovny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rE4E