Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka čočkovice na kyselo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 230 kJ /
1 011 kcal
Bílkoviny63,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,84 g
Tuky5,45 g
– nasycené0,91 g
– nenasycené4,47 g
–– mononenasycené1,30 g
–– polynenasycené3,17 g
––– omega 30,00 g
Vláknina54,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 815 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy151,60 g
– cukry38,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g čočky Čočka hnědá neloupaná 250 g
1/2 sklenice 1/2 sklenice kysaného zelí Zelí bílé kvašené 100 g
jakákoliv uzenina (nejlepší je klobása) Párek vepřový
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
hlíva ústřičná Hlíva ústřičná syrová
zeleninový bujón (vývar) Bujón zeleninový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
tak 1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
jeli třeba tak ocet Ocet lihový
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.