Nutriční hodnoty (Waldorf salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 751 kJ / 1 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,30 g |
| Tuky | 100,46 g |
| – nasycené | 26,75 g |
| – nenasycené | 62,32 g |
| –– mononenasycené | 15,24 g |
| –– polynenasycené | 47,08 g |
| ––– omega 3 | 7,92 g |
| Vláknina | 31,20 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 323 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 77,30 g |
| – cukry | 53,40 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
| 50 ml 50 ml citronové štávy | Šťáva z citrónu | 50 ml |
| 100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 100 g 100 g smetany creme fraiche | Creme fraiche 33% | 100 ml |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |