Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Waldorf salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 751 kJ /
1 375 kcal
Bílkoviny24,70 g
– z toho živočišné bílkoviny2,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,30 g
Tuky100,46 g
– nasycené26,75 g
– nenasycené62,32 g
–– mononenasycené15,24 g
–– polynenasycené47,08 g
––– omega 37,92 g
Vláknina31,20 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 323 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy77,30 g
– cukry53,40 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g celeru Celer bulva čerstvá 300 g
50 ml 50 ml citronové štávy Šťáva z citrónu 50 ml
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
100 g 100 g creme fraiche Creme fraiche 33% 100 ml
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
špetka špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.