Nutriční hodnoty (Waldorf salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 751 kJ / 1 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,30 g |
Tuky | 100,46 g |
– nasycené | 26,75 g |
– nenasycené | 62,32 g |
–– mononenasycené | 15,24 g |
–– polynenasycené | 47,08 g |
––– omega 3 | 7,92 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 77,30 g |
– cukry | 53,40 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
50 ml 50 ml citronové štávy | Šťáva z citrónu | 50 ml |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
100 g 100 g creme fraiche | Creme fraiche 33% | 100 ml |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |