Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 720 kJ / 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,52 g |
| Tuky | 1,38 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,50 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 1,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 306 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 24,90 g |
| – cukry | 14,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 kuřecích čtvrtek | Kuře stehno s kůží | |
| 0,5 l 0,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 6 plátků 6 plátků Uheráku(kvalitního salámu na způsob Uheráku nebo Uherák) | Suchý salám | |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| kari koření | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pasta Sambal Manis sladko pálivá | ||
| staročeské koření | Provensálské koření | |
| Rama Coulinesse | Margarín máslový |