Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort – kniha)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie40 971 kJ /
9 792 kcal
Bílkoviny110,07 g
– z toho živočišné bílkoviny49,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,12 g
Tuky710,39 g
– nasycené311,51 g
– nenasycené356,66 g
–– mononenasycené220,43 g
–– polynenasycené136,23 g
––– omega 319,40 g
Vláknina58,30 g
Cholesterol 2,45 g
Sodík 830 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy710,50 g
– cukry623,50 g
––– laktóza8,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
hladká mouka ve váze vajec Mouka pšeničná hladká
krystalový cukr ve váze vajec Cukr bílý
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudinku (Zlatého klasu) Puding v prášku 30 g
2 lžice 2 lžice kakaa Kakao prášek 50 g
200 g 200 g masla Máslo kravské 200 g
200 g 200 g práškového cukru Cukr bílý 200 g
50 g 50 g kakaa Kakao prášek 50 g
200 g 200 g rozinek Rozinky 200 g
200 g 200 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 200 g
4 lžice 4 lžice rybízové šťávy nebo rumu Šťáva z červeného rybízu
4 lžice 4 lžice rybízových povidel Povidla
Rybízová povidla na potření Povidla
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
200 g 200 g ztuženého tuku Margarín 200 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.