Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šoulet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie13 247 kJ /
3 166 kcal
Bílkoviny135,24 g
– z toho živočišné bílkoviny43,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny91,74 g
Tuky101,42 g
– nasycené25,14 g
– nenasycené57,03 g
–– mononenasycené41,14 g
–– polynenasycené15,88 g
––– omega 30,64 g
Vláknina81,30 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,00 g
Sacharidy395,40 g
– cukry34,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g ječných krup Kroupy ječné 250 g
250 g 250 g zeleného hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 250 g
300 g 300 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 300 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce majoránky Majoránka sušená 50 g
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.