Nutriční hodnoty (Šoulet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 13 247 kJ / 3 166 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 91,74 g |
| Tuky | 101,42 g |
| – nasycené | 25,14 g |
| – nenasycené | 57,03 g |
| –– mononenasycené | 41,14 g |
| –– polynenasycené | 15,88 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 81,30 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 2,71 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 395,40 g |
| – cukry | 34,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g ječných krup | Kroupy ječné | 250 g |
| 250 g 250 g zeleného hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 250 g |
| 300 g 300 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 300 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 50 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská |