Nutriční hodnoty (Šoulet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 13 247 kJ / 3 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 91,74 g |
Tuky | 101,42 g |
– nasycené | 25,14 g |
– nenasycené | 57,03 g |
–– mononenasycené | 41,14 g |
–– polynenasycené | 15,88 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 81,30 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 395,40 g |
– cukry | 34,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g ječných krup | Kroupy ječné | 250 g |
250 g 250 g zeleného hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 250 g |
300 g 300 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 300 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 50 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |