Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buši červená řepa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 125 kJ /
986 kcal
Bílkoviny19,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,50 g
Tuky3,00 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,65 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina25,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,69 g
Sůl31,50 g
Sacharidy207,50 g
– cukry189,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 1,5 kg červené řepy (ideálně stejně velké bulvy menší velikosti) Červená řepa čerstvá
kyselina citronová (několik špetek, nemusí být) E330 - Kyselina citronová
600 ml 600 ml 5% octa Ocet lihový 600 ml
600 ml 600 ml vody (nebo 400 ml 8% octa + 800 ml vody) Voda 600 ml
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
3,5 lžíce 3,5 lžíce cukru krystal Cukr bílý 52.5 g
1 špetka 1 špetka anýzu Anýz semena
1 lžička 1 lžička fenyklu Fenykl hlíza 5 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku Pomůcky ke konzervování (Dr. Oetker)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.