Nutriční hodnoty (Kachní játra na zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g |
| Tuky | 85,03 g |
| – nasycené | 41,47 g |
| – nenasycené | 42,47 g |
| –– mononenasycené | 36,21 g |
| –– polynenasycené | 6,26 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 6,54 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 3,38 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 19,95 g |
| – cukry | 4,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 tácek 1 tácek kachních jater | Játra kachní | |
| svazeček jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 100 g 100 g zauzené anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |