Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý ořechový dort s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie33 256 kJ /
7 948 kcal
Bílkoviny131,00 g
– z toho živočišné bílkoviny79,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,97 g
Tuky483,31 g
– nasycené228,00 g
– nenasycené217,62 g
–– mononenasycené130,26 g
–– polynenasycené87,36 g
––– omega 313,50 g
Vláknina30,87 g
Cholesterol 2,95 g
Sodík 905 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy753,24 g
– cukry584,95 g
––– laktóza27,46 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
30 dkg 30 dkg cukru Cukr bílý 300 g
4 dkg 4 dkg kakaa Kakao prášek 40 g
6 lžic 6 lžic krupice Krupice pšeničná hrubá 90 g
16 dkg 16 dkg ořechů Vlašské ořechy 160 g
28 dkg 28 dkg jablek Jablko čerstvé 280 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
5 lžic 5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
37 dkg 37 dkg másla Máslo kravské 370 g
20-25 dkg 20-25 dkg cukru Cukr bílý 225 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.