Nutriční hodnoty (Jablíčkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 524 kJ / 3 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,37 g |
| Tuky | 174,98 g |
| – nasycené | 65,81 g |
| – nenasycené | 96,47 g |
| –– mononenasycené | 71,56 g |
| –– polynenasycené | 24,91 g |
| ––– omega 3 | 6,02 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 474 mg |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 473,25 g |
| – cukry | 295,75 g |
| ––– laktóza | 6,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 60 ml 60 ml oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| 60 ml 60 ml vody | Voda | 60 ml |
| 1/4 balíčku 1/4 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1/2 litru 1/2 litru jablečného džusu | Džus jablečný | 500 ml |
| 3 3 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce libovolné marmelády | Marmeláda jahodová | 70 g |
| skořice nebo kakao na posypání | Skořice ceylonská |