Nutriční hodnoty (Jablíčkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 524 kJ / 3 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,37 g |
Tuky | 174,98 g |
– nasycené | 65,81 g |
– nenasycené | 96,47 g |
–– mononenasycené | 71,56 g |
–– polynenasycené | 24,91 g |
––– omega 3 | 6,02 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 473,25 g |
– cukry | 295,75 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
60 ml 60 ml oleje | Olej řepkový | 60 ml |
60 ml 60 ml vody | Voda | 60 ml |
1/4 balíčku 1/4 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
1/2 litru 1/2 litru jablečného džusu | Džus jablečný | 500 ml |
3 3 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce libovolné marmelády | Marmeláda jahodová | 70 g |
skořice nebo kakao na posypání | Skořice ceylonská |