Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 524 kJ /
3 710 kcal
Bílkoviny51,66 g
– z toho živočišné bílkoviny31,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,37 g
Tuky174,98 g
– nasycené65,81 g
– nenasycené96,47 g
–– mononenasycené71,56 g
–– polynenasycené24,91 g
––– omega 36,02 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 474 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy473,25 g
– cukry295,75 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
60 ml 60 ml oleje Olej řepkový 60 ml
60 ml 60 ml vody Voda 60 ml
1/4 balíčku 1/4 balíčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
1/2 litru 1/2 litru jablečného džusu Džus jablečný 500 ml
3 3 kyselejší jablka Jablko čerstvé 450 g
250 ml 250 ml šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
3-4 lžíce 3-4 lžíce libovolné marmelády Marmeláda jahodová 70 g
skořice nebo kakao na posypání Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.