Nutriční hodnoty (Tábornický guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 280 kJ / 1 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,16 g |
Tuky | 57,71 g |
– nasycené | 26,14 g |
– nenasycené | 28,31 g |
–– mononenasycené | 22,85 g |
–– polynenasycené | 5,46 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 40,44 g |
Cholesterol | 410 mg |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 156,70 g |
– cukry | 41,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězího předního masa | Hovězí plec | 800 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g |
4-5 4-5 cibulí (nakrájených na kostičky) | Cibule čerstvá | 315 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky jemně nasekaného česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 vrchovatá lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
500 g 500 g brambor (oškrábaných, omytých a nakrájených na kostičky) | Brambor zimní | 500 g |
3 3 zelené papriky (zbavené jádřinců a omyté) | Paprika zelená čerstvá | |
4 4 rajčata (omytá) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 52.5 g |
voda na podlití | Voda |