Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tábornický guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 280 kJ /
1 979 kcal
Bílkoviny194,31 g
– z toho živočišné bílkoviny171,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,16 g
Tuky57,71 g
– nasycené26,14 g
– nenasycené28,31 g
–– mononenasycené22,85 g
–– polynenasycené5,46 g
––– omega 30,19 g
Vláknina40,44 g
Cholesterol 410 mg
Sodík 672 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy156,70 g
– cukry41,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězího předního masa Hovězí plec 800 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla Sádlo vepřové 37.5 g
4-5 4-5 cibulí (nakrájených na kostičky) Cibule čerstvá 315 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky jemně nasekaného česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 vrchovatá lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
sůl dle chuti Sůl mořská
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
500 g 500 g brambor (oškrábaných, omytých a nakrájených na kostičky) Brambor zimní 500 g
3 3 zelené papriky (zbavené jádřinců a omyté) Paprika zelená čerstvá
4 4 rajčata (omytá) Rajče červené čerstvé 240 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 52.5 g
voda na podlití Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.