Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Margot řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 582 kJ /
3 246 kcal
Bílkoviny81,54 g
– z toho živočišné bílkoviny51,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky136,93 g
– nasycené20,36 g
– nenasycené104,30 g
–– mononenasycené74,70 g
–– polynenasycené29,60 g
––– omega 38,36 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 822 mg
Sodík 724 mg
Sůl2,34 g
Sacharidy417,45 g
– cukry192,75 g
––– laktóza36,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
necelý 1 hrnek necelý 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 uvařený čokoládový pudink Puding v prášku
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 1 Margot čokoláda Čokoládová tyčinka
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.