Nutriční hodnoty (Jablíčkový závin z pekárny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 854 kJ / 1 877 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,50 g |
| Tuky | 75,50 g |
| – nasycené | 6,99 g |
| – nenasycené | 64,59 g |
| –– mononenasycené | 45,08 g |
| –– polynenasycené | 19,51 g |
| ––– omega 3 | 5,76 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 76 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 257,60 g |
| – cukry | 43,85 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 70 ml 70 ml oleje | Olej řepkový | 70 ml |
| 30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |