Nutriční hodnoty (Polévka na způsob ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 115 kJ / 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 54,19 g |
– nasycené | 22,04 g |
– nenasycené | 22,13 g |
–– mononenasycené | 18,96 g |
–– polynenasycené | 3,17 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 18,30 g |
– cukry | 13,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového plecka | Vepřová plec | 400 g |
olej | Olej řepkový | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
ocet | Ocet lihový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |