Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka na způsob ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 115 kJ /
984 kcal
Bílkoviny104,04 g
– z toho živočišné bílkoviny102,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky54,19 g
– nasycené22,04 g
– nenasycené22,13 g
–– mononenasycené18,96 g
–– polynenasycené3,17 g
––– omega 30,34 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 850 mg
Sodík 524 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy18,30 g
– cukry13,80 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového plecka Vepřová plec 400 g
olej Olej řepkový
mletá červená paprika Paprika červená sušená
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
černý pepř Pepř černý
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
ocet Ocet lihový
citronová šťáva Šťáva z citrónu
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.