Nutriční hodnoty (Polévka na způsob ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 115 kJ / 984 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 54,19 g |
| – nasycené | 22,04 g |
| – nenasycené | 22,13 g |
| –– mononenasycené | 18,96 g |
| –– polynenasycené | 3,17 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 850 mg |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 18,30 g |
| – cukry | 13,80 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového plecka | Vepřová plec | 400 g |
| olej | Olej řepkový | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |