Nutriční hodnoty (Kynuté Františky se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 271 kJ / 3 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,90 g |
| Tuky | 156,67 g |
| – nasycené | 95,58 g |
| – nenasycené | 55,59 g |
| –– mononenasycené | 49,01 g |
| –– polynenasycené | 6,57 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 19,93 g |
| Cholesterol | 705 mg |
| Sodík | 233 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 429,70 g |
| – cukry | 130,83 g |
| ––– laktóza | 11,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky droždí (21 g) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 200 ml 200 ml mléka (vlažného) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
| 40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g másla (rozehřátého) | Máslo kravské | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté skořice (vrchovatá) | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
| 70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
| vejce (na potření) | Vejce slepičí |