Copánky z bůčku

Daniela B Kuchařka: Daniela B

Vepřové maso 63 názorů

Suroviny

Vepřový bok
sůl
grilovací koření
Recept si zatím oblíbilo 83 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřový bok nakrájím na plátky plátky rozříznu na 3 proužky, ale nedoříznu, upletu copánky, posolím, okořením a dám na plech upéct.

  2. Copánky se taky můžou naložit do marinády, jak kdo rád, a udělat na grilu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 863 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Copánky z bůčku

  • Habina Habina

    Dělala,jsem mělo velký úspěch,děkuji za inspiraci:-)

    Odpovědět

  • Romanos Romanos

    Rád bych se zeptal, na kolik stupňů se mají péci ty copánky :-O:-)

    Odpovědět

  • Nadia22 Nadia22

    Dekuji za inspiraci:yes: , uz jsem copanky delala, byly vyborne. Taky to vypada pekne na taliri.

    Odpovědět

  • Tonda Tonda(neregistrovaná)

    Zkoušel to někdo na grilu? Zajímalo by mě na jak dlouho by se to mělo dělat na grilu.

    Odpovědět

  • jajuna jajuna

    Výborné. Jednoduché, zajímavé a hlavně moooc dobré. Děkuji za inspiraci. :-K:yes:

    Odpovědět

  • Daniela B Daniela B(autor receptu)

    venatrojak:trošku poddleju, ale jen málo asi 1 dcl vody, nejdřív peču přikryté, po odkrytí otočím maso a pak ještě jednou otočím na barvu, mezi otočením je třeba zkontrolovat a maličko podlít, dle potřeby, plech má velkou plochu a tekutina se rychleji odpaří, záleží taky jak je plech zaplněn a na výkonu trouby, ale raději péct déle ve vlastním tuku na menší výkon, aby bylo maso šťavnaté a na povrchu křupavé

    Odpovědět

  • venatrojak venatrojak(neregistrovaný)

    podlévá se to nebo jen na suchý plech??:-?

    Odpovědět

  • Carmen Bydžovská Carmen Bydžovská(neregistrovaný)

    Nic lepšího, než je takto upečený bůček jsem nejedla

    Odpovědět

  • Petr Pánek Petr Pánek(neregistrovaný)

    Jsem 80letý mladík,s kladným názorem na život a mlsným jazýčkem,toto papáníčko se rovná sexu.Díky.

    Odpovědět

  • Evelyn Evelyn(neregistrovaný)

    Úžasný nápad. Vypadá skvěle. Musím hned vyzkoušet.:-D

    Odpovědět

  • cristal cristal(neregistrovaný)

    Ahojte, vyzkouším, vypadá to tuze dobře, to půjde rovnou do ledvin, jak říkal Kája Mařík:yes:

    Odpovědět

  • mki.lucinka mki.lucinka

    Koho tohle napadlo by měl dostat aspon 3 medaile, vyzkoušela jsem ty copánky a můžu říct, že jsem ještě nikdy nejedla jemnější, křupavější a lahodnější upečené maso. Absolutně fenomenální...
    DOPORUČUJI
    :yes::-p

    Odpovědět

  • Daniela B Daniela B(autor receptu)

    peču 1 - 1,5 hodiny na 150 °C přikryté, pak 0,5 - 1 hodnu na 180 °C až má "barvu", záleží na množství a velikosti copánků, 1 - 2 krát otočím

    Odpovědět

  • blanouseek blanouseek

    Můžu se prosím zeptat na kolik stupňů a jak dlouho se copánky mají péct? Děkujii :-))

    Odpovědět

  • pavlachvostkova pavlachvostkova(neregistrovaná)

    Prosím co je vegetariánský bůček?Franta02:

    Odpovědět

Předchozí 1 2 3 4 5

Tématické fráze: bůčkové copánky pečené copánky z bůčku pečené copánky z bůčku recepty z bůčku recepty bůček recepty z vepřového bůčku copánek z bůčku buček recept vepřové copánky buckovy copanek recepty na vepřový bůček recept z bucku buček nej recepty grilovaný vepřový bůček copánky bucek recepty recepty s bučku jak upéct bůček jak udělat bůček recept bůček cop z bucku