Nutriční hodnoty (Slepice v mléčné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 179 kJ / 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
| Tuky | 37,57 g |
| – nasycené | 23,14 g |
| – nenasycené | 12,30 g |
| –– mononenasycené | 11,07 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 496 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 67,90 g |
| – cukry | 52,20 g |
| ––– laktóza | 47,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 slepice | Slepice | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 litr 1 litr plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 1000 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |