Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice v mléčné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 179 kJ /
760 kcal
Bílkoviny36,28 g
– z toho živočišné bílkoviny33,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky37,57 g
– nasycené23,14 g
– nenasycené12,30 g
–– mononenasycené11,07 g
–– polynenasycené1,23 g
––– omega 30,52 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 496 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy67,90 g
– cukry52,20 g
––– laktóza47,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 litr 1 litr plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 1000 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.