Nutriční hodnoty (Roztocká bašta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 6,84 g |
| – nasycené | 2,91 g |
| – nenasycené | 3,11 g |
| –– mononenasycené | 2,76 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 637 mg |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 31,20 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg hovězí kližky | Hovězí kližka | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1-2 1-2 papriky (podle velikosti) | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 malá sklenička houbiček naložených na kyselo | Houby zavařené směs | |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky (dala jsem 1 lžíci sladké sojové) | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |