Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka ze dvou košťálovin s krupkama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie1 298 kJ /
310 kcal
Bílkoviny24,39 g
– z toho živočišné bílkoviny12,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,03 g
Tuky14,74 g
– nasycené3,58 g
– nenasycené7,05 g
–– mononenasycené5,16 g
–– polynenasycené1,89 g
––– omega 30,05 g
Vláknina12,31 g
Cholesterol 472 mg
Sodík 3,48 g
Sůl8,59 g
Sacharidy13,86 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
1/2 1/2 brokolice i s lístky Brokolice čerstvá 250 g
hrst hrst hrášku Hrášek zelený
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2-3 hrsti 2-3 hrsti krupek (nejmenší kroupy) Kroupy ječné
1 kostka 1 kostka zeleninového vývaru Vývar zeleninový 10 ml
1 lžíce 1 lžíce Vegety Kořenící směs sypká 15 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
sůl Sůl mořská
kousek kousek másla Máslo kravské
jíška (nemusí být) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.