Nutriční hodnoty (Strouhaná kakaová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 982 kJ / 5 015 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,50 g |
| Tuky | 192,93 g |
| – nasycené | 52,24 g |
| – nenasycené | 130,00 g |
| –– mononenasycené | 89,14 g |
| –– polynenasycené | 40,86 g |
| ––– omega 3 | 2,59 g |
| Vláknina | 28,50 g |
| Cholesterol | 851 mg |
| Sodík | 631 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 723,96 g |
| – cukry | 409,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 25 dkg 25 dkg cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 25 dkg 25 dkg tuku (Hera) | Margarín | 250 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1/2 1/2 pečícího prášku | ||
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 4 4 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| sníh ze 4 4 bílků | Vaječný bílek | 132 g |