Nutriční hodnoty (Zapečená růžičková kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 413 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,98 g |
Tuky | 164,15 g |
– nasycené | 66,92 g |
– nenasycené | 77,84 g |
–– mononenasycené | 64,43 g |
–– polynenasycené | 13,41 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 2,21 g |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,68 g |
Sacharidy | 64,80 g |
– cukry | 23,00 g |
––– laktóza | 7,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
120 g 120 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
máslo do misky misky | Máslo kravské |