Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená růžičková kapusta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 413 kJ /
2 250 kcal
Bílkoviny117,92 g
– z toho živočišné bílkoviny99,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,98 g
Tuky164,15 g
– nasycené66,92 g
– nenasycené77,84 g
–– mononenasycené64,43 g
–– polynenasycené13,41 g
––– omega 30,38 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 2,21 g
Sodík 3,67 g
Sůl8,68 g
Sacharidy64,80 g
– cukry23,00 g
––– laktóza7,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
120 g 120 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 120 g
máslo do misky misky Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.