Nutriční hodnoty (Zapečená růžičková kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 413 kJ / 2 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,98 g |
| Tuky | 164,15 g |
| – nasycené | 66,92 g |
| – nenasycené | 77,84 g |
| –– mononenasycené | 64,43 g |
| –– polynenasycené | 13,41 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 23,20 g |
| Cholesterol | 2,21 g |
| Sodík | 3,67 g |
| Sůl | 8,68 g |
| Sacharidy | 64,80 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 7,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 120 g 120 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
| máslo do misky misky | Máslo kravské |