Nutriční hodnoty (Bramborové halabalky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 177 kJ / 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 7,79 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 4,95 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 113 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 37,15 g |
| – cukry | 2,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 vařených brambor stření velikosti | Brambor zimní | 225 g |
| hrst hrst vloček | Vločky ovesné | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| škrob podle potřeby | Bramborový škrob | |
| česnek granulovaný nebo čerstvý | Česnek sušený | |
| majoránku | Majoránka sušená | |
| červená sušená paprika | Paprika červená sušená | |
| vepřové sádlo na pomazání | Sádlo vepřové | |
| koření podle chuti | Pepř černý | |
| salám | Polosuchý salám | |
| sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mák | Mák modrý | |
| oříšky | Lískový ořech |