Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velký dort s panenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 278 kJ /
5 803 kcal
Bílkoviny229,61 g
– z toho živočišné bílkoviny202,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,71 g
Tuky179,28 g
– nasycené55,12 g
– nenasycené87,51 g
–– mononenasycené67,59 g
–– polynenasycené19,92 g
––– omega 32,42 g
Vláknina7,95 g
Cholesterol 4,16 g
Sodík 2,27 g
Sůl5,03 g
Sacharidy813,74 g
– cukry613,40 g
––– laktóza107,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic krystalového cukru Cukr bílý 75 g
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva (tento korpus upečeme 3-krát, do jednoho přidáme kakao) Kypřící prášek
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
21 dkg 21 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 210 g
21 dkg 21 dkg cukru Cukr bílý 210 g
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
ořechy Vlašské ořechy
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
3 3 Zlaté klasy Puding v prášku
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
3-4 3-4 másla Máslo kravské 3.5 g
1 1 Salko Mléko kondenzované slazené
máslo Máslo kravské
15 dkg 15 dkg sušeného polotučného mléka Mléko kravské polotučné sušené 150 g
15 dkg 15 dkg moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
různé cukrářské zdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.