Nutriční hodnoty (Kuřecí horní stehna pod pokrývkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 083 kJ / 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,21 g |
| Tuky | 13,49 g |
| – nasycené | 2,43 g |
| – nenasycené | 8,41 g |
| –– mononenasycené | 6,19 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 6,26 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 18,13 g |
| – cukry | 1,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 kuřecích stehýnek (horních, i více podle hladných krků) | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžička 3 lžička plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru (nastrouhaného) | Zázvor sušený | 7 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (nastrouhaného) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce libečku (nasekaného) | Libeček čerstvý | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| cibule | Cibule čerstvá |