Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie379 kJ /
91 kcal
Bílkoviny2,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,82 g
Tuky0,41 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,25 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,01 g
Vláknina4,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,55 g
– cukry5,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti červené čočky Čočka červená neloupaná
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
červená paprika Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.