Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná pórková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 542 kJ /
608 kcal
Bílkoviny10,17 g
– z toho živočišné bílkoviny7,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,03 g
Tuky44,05 g
– nasycené28,68 g
– nenasycené15,02 g
–– mononenasycené12,87 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,33 g
Vláknina3,97 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy40,63 g
– cukry11,16 g
––– laktóza9,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 litr 1 litr zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 kelímek 1 kelímek sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.