Nutriční hodnoty (Vepřový buřtguláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 6 448 kJ / 1 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,18 g |
| Tuky | 73,33 g |
| – nasycené | 39,16 g |
| – nenasycené | 30,40 g |
| –– mononenasycené | 14,54 g |
| –– polynenasycené | 15,86 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 16,94 g |
| Cholesterol | 345 mg |
| Sodík | 2,65 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 100,13 g |
| – cukry | 9,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového plecka | Vepřová plec | 300 g |
| 300 g 300 g uzeniny (točený salám...) | Párek vepřový | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 PL 1 PL papriky | Paprika bílá čerstvá | 15 g |
| 2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| chilli kolik kdo snese | Chilli paprička sušená | |
| 1 1 gulášová kostka | Bujón hovězí | |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| voda | Voda | |
| hladká mouka dle potřeby na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |