Nutriční hodnoty (Zeleninový salát se zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 392 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,25 g |
| Tuky | 24,20 g |
| – nasycené | 14,39 g |
| – nenasycené | 8,45 g |
| –– mononenasycené | 7,23 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 2,60 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 148 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 19,60 g |
| – cukry | 16,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 1/4 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| sterilovaná kukuřice (bez nálevu) | Kukuřice sterilovaná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| olej | Olej řepkový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |