Nutriční hodnoty (Fofr bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 17 022 kJ / 4 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 130,47 g |
– nasycené | 76,04 g |
– nenasycené | 47,00 g |
–– mononenasycené | 40,90 g |
–– polynenasycené | 6,10 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 639,29 g |
– cukry | 273,29 g |
––– laktóza | 13,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukr krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 cukr vanilka | Cukr vanilkový | |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
130 g 130 g másla nebo hery | Máslo kravské | 130 g |
ovoce - jahody, borůvky (co kdo má nejraději a je to výborný, jde jakékoliv ovoce) | Borůvky čerstvé |