Nutriční hodnoty (Fofr bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 022 kJ / 4 068 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 130,47 g |
| – nasycené | 76,04 g |
| – nenasycené | 47,00 g |
| –– mononenasycené | 40,90 g |
| –– polynenasycené | 6,10 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 865 mg |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 639,29 g |
| – cukry | 273,29 g |
| ––– laktóza | 13,29 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 130 g 130 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 130 g |
| čerstvé ovoce (jahody, borůvky a jiné sezónní ovoce) | Borůvky čerstvé | |
| tuk na vymazání | Margarín |