Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fofr bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 022 kJ /
4 068 kcal
Bílkoviny76,77 g
– z toho živočišné bílkoviny26,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky130,47 g
– nasycené76,04 g
– nenasycené47,00 g
–– mononenasycené40,90 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 30,47 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 865 mg
Sodík 431 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy639,29 g
– cukry273,29 g
––– laktóza13,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
130 g 130 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 130 g
čerstvé ovoce (jahody, borůvky a jiné sezónní ovoce) Borůvky čerstvé
tuk na vymazání Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.