Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fofr bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie17 022 kJ /
4 068 kcal
Bílkoviny76,77 g
– z toho živočišné bílkoviny26,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky130,47 g
– nasycené76,04 g
– nenasycené47,00 g
–– mononenasycené40,90 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 30,47 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 865 mg
Sodík 431 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy639,29 g
– cukry273,29 g
––– laktóza13,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukr krupice Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 cukr vanilka Cukr vanilkový
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
130 g 130 g másla nebo hery Máslo kravské 130 g
ovoce - jahody, borůvky (co kdo má nejraději a je to výborný, jde jakékoliv ovoce) Borůvky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.