Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 325 kJ / 795 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 34,47 g |
| – nasycené | 9,12 g |
| – nenasycené | 15,62 g |
| –– mononenasycené | 11,79 g |
| –– polynenasycené | 3,83 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 626 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 68,07 g |
| – cukry | 52,67 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 4 kelímky 4 kelímky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1,5 kelímku 1,5 kelímku cukru | Cukr bílý | |
| 1,5 kelímku 1,5 kelímku oleje | Olej řepkový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| trošku trošku skořice | Skořice ceylonská | |
| tuk na vymazání formy¨ | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |