Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 325 kJ /
795 kcal
Bílkoviny47,19 g
– z toho živočišné bílkoviny45,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky34,47 g
– nasycené9,12 g
– nenasycené15,62 g
–– mononenasycené11,79 g
–– polynenasycené3,83 g
––– omega 30,23 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 626 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy68,07 g
– cukry52,67 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
4 kelímky 4 kelímky hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1,5 kelímku 1,5 kelímku cukru Cukr bílý
1,5 kelímku 1,5 kelímku oleje Olej řepkový
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
trošku trošku skořice Skořice ceylonská
tuk na vymazání formy¨ Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.