Nutriční hodnoty (Fazolový salát k zavaření (sterilování))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 868 kJ / 4 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
| Tuky | 208,40 g |
| – nasycené | 15,30 g |
| – nenasycené | 182,90 g |
| –– mononenasycené | 128,20 g |
| –– polynenasycené | 54,70 g |
| ––– omega 3 | 16,40 g |
| Vláknina | 92,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 474,00 g |
| – cukry | 420,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 0,5 0,5 až 1,2 kg fazolí (menší i větší druhy dohromady) | Fazole bílé | |
| 200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml |
| 1/4 kg 1/4 kg cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| chilli koření (dle chuti) | Chilli paprička mletá |