Nutriční hodnoty (Maso pod peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 618 kJ / 626 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 30,98 g |
| – nasycené | 18,32 g |
| – nenasycené | 11,79 g |
| –– mononenasycené | 10,25 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 13,12 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 3,62 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 35,10 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 2 smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny (nemusí být, ale dodá masíčku lepší chuť :-) | Anglická slanina |